\”Революційні праві сили. Довершення Революції гідності\”.

"Революційні праві сили. Довершення Революції гідності". Революційні Праві Сили вважають нелегітимними Мінські «договорняки», а сьогоднішню старо-нову владу – такою, що діє не в інтересах української нації та займається умисним саботажем.

Про це в прес-центрі Українських Новин повідомив представник РПС Антон Бондаренко.

\”Мінські «договорняки» є нелегітимними ні за Конституцією, ні за всіма нормами міжнародного права. Ведуться якісь переговори на території сусідньої держави, там, де від України присутній якийсь громадянин, другий Президент, і представники терористичних організацій\”, – сказав він.

За словами Бондаренко, будь-які переговори з Донбасу повинні вестися з позиції державного суверенітету і територіальної цілісності. На думку представників РПС, за період дії Мінських «договорняків» українських військових і мирних жителів загинуло більше, ніж за період активної фази антитерористичної операції.

Представники РПС перерахували вітчизняні громадські організації, які займаються розробкою проектів щодо сталого і конструктивного розвитку Української держави. Саме на ці організації і планують спертися Революційні Праві Сили при відновленні конституційного ладу в Україні. Керувати державою повинні і можуть українці, а не заморські фахівці.

Ще один представник РПС Давид Ніколаєв висловив побоювання, що в Україні штучно створюються умови для голодомору, оскільки з держави вивозять стратегічні запаси зерна через блокпости, які контролюються саме владоохоронцями (мусорами).

Представники РПС кілька разів наголосили, що беруть на себе відповідальність щодо охорони громадського бунту проти свавілля старо-нової влади та зроблять усе, щоб стихійними повстаннями не скористалися вороги України.

peredplata