Тимошенко привітала з Різдвом

Тимошенко привітала з РіздвомЕкс-прем`єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО вітає всіх українців з Різдвом Христовим та дякує за підтримку.

Слова привітання вона передала зі своєю донькою Євгенією ТИМОШЕНКО, повідомили УНІАН у прес-службі партії «Батьківщина».

\”Від усього серця вітаю з найкращим, світлим святом – Різдвом Христовим! Хочу, щоб сьогодні, зібравшись з родиною, всі відчули, що разом – ми сильні і можемо подолати будь-які перешкоди. Хочу побажати всім добра і радості, сімейного благополуччя та любові\”, – йдеться у привітанні Ю.ТИМОШЕНКО.

\”Понад двох тисяч років яскрава Різдвяна зірка вказує людям вірний шлях. Я вірю, що Господь благословить Україну, і кожен з нас відчує та зрозуміє, які шляхи є гарними, які вчинки – гарними, а які рішення – справедливими. Різдво Христове дарує всім нам впевненість в тому, що добро обов`язково переможе зло. Я хочу, щоб Господь подарував нам силу в боротьбі за Україну, за кожну людину, за права і можливості всіх українців! Христос народився! Славімо його!\”, – зазначила екс-прем`єр.

Ю.ТИМОШЕНКО також подякувала Святішому Патріарху Київському і всієї Руси-України ФІЛАРЕТУ, який благословив молебень під стінами Качанівської колонії, отцю Віктору МАРИНЧАКУ, який провів молебень на честь Різдва Христового, та всім своїм соратникам, які разом молилися за справедливу долю.

Джерело

peredplata