Чернівчанам нагадали, від якої партії балотується Михайлішин

Місто Чернівці охопили чергові політичні заяви. Цього разу під обстріл потрапили поштові скриньки чернівчан. Раніше скриньки битком були забиті газетами Чернівецької міської ради «Чернівці». Тепер же листівки іншого змісту привертають увагу. Вони далеко не на користь секретарю міської ради Михайлішину.
Цитуємо:

«Шановні чернівчани!
Один з кандидатів в народні депутати по 201 одномандатному округу Віталій Михайлішин чомусь забуває повідомити мешканців міста про свою партійну приналежність.
Тому я, як потенційний виборець, хочу нагадати своїм землякам, що нинішній секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин балотується до Верховної Ради України від правлячої партії – Партії Регіонів.
Нас вкотре хочуть обдурити!
Кольори Партії Регіонів – біло-голубі, але їх чомусь соромляться кандидати від Партії Регіонів. Тому використовують чужі, аби заплутати виборців.
Будьмо уважні, шановні чернівчани!
Оберемо справжніх патріотів та демократів!
Ваш небайдужий виборець»

Автор виступив публічно та не анонімно. На листівках зазначено тираж (50 000 шт.), замовника (Вишневський М.Ф.), відповідального (знов ж таки Вишневський М.Ф.) та місце друку («Буковинський видавничий дім»).
Політична боротьба набирає обертів. Далі буде цікавіше!

peredplata