Журналіст \”Інтера\” хоче, щоб на Буковині провели \”антикорупційне АТО\”

Журналіст "Інтера" хоче, щоб на Буковині провели "антикорупційне АТО"У Чернівецькій області для боротьби з контрабандою лісу і цигарок необхідно провели \”антикорупційне АТО\”, до якого в жодному разі не варто залучати місцеві служби.

Про це повідомив журналіст телеканалу \”Інтер\” Роман Бочкала, пише molbuk.ua

Він пише, що у Чернівецькій області провели спецоперацію по боротьбі з контрабандою лісу і цигарок.

\”Дякую місцевим активістам. \”Шуганули\” перевертнів у погонах. Ліс безбожно знищують і вивозять до Румунії під виглядом дров. Інша схема – під виглядом сосни (її можна вивозити) женуть ялини, дуб, липу (мораторій). Що стосується цигарок, то прикордонники \”не помічають\” дірок на кордоні – через них шурують цілі каравани. Все зафіксовано. У корупційних схемах задіяні всі – лісівники, екологи, міліція, прокуратура, СБУ, митниця, податкова…\”, – пише Бочкала.

\”Якщо на Рівненщині \”бурштинова республіка\”, то тут лісова і цигаркова. Побачивши все це зсередини, можу сказати одне – потрібно терміново проводити спецоперацію. Люди втрачають віру до влади. Необхідне антикорупційне АТО. І в жодному разі не залучати в ньому місцеві служби. Здадуть. Тут всі заодно\”, – написав журналіст.

peredplata