Буковинські лісівники навчалися працювати з новим Законом України «Про публічні закупівлі»

Буковинські лісівники навчалися працювати з новим Законом України «Про публічні закупівлі»

З 1 квітня в Україні почав діяти Закон «Про публічні закупівлі» для центральних органів виконавчої влади, а з 1 серпня він поширився на всіх замовників.

З метою глибшого ознайомлення з нововведеннями у сфері закупівель, в Чернівецькому обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбувся семінар-навчання.

Бухгалтерів, інженерів та інших відповідальних за закупівлі працівників знайомили з дією Закону «Про публічні закупівлі» та вчили користуватися функціоналом електронної платформи».

«Щоби у майбутньому практика закупівель відбувалася без всіляких перешкод, ми зібрали увесь персонал, який дотичний до закупівлі. Наш персонал вдосконалює свої професійні навики постійно. Цього разу ми стали на сходинку прогресу вище», – зазначив в.о начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Череватий.

Відповідно до Закону «Про публічні закупівлі», замовник самостійно та безоплатно, через обраний ним авторизований електронний майданчик, який функціонує на платформі електронної системи закупівель ProZorro, проводить процедури закупівель, визначені цим законом, а також оприлюднює звіти згідно Господарського кодексу України.

Наразі, електронний майданчик АПС-тендер (https://liac.aps-tender.com/owner.dll) з метою функціонування у складі електронної системи закупівель ProZorro, проходить авторизацію у встановленому порядку. (https://prozorro.gov.ua/ua/for-places/ ) .

Приймаючи до уваги затяжний період авторизації електронног майданчику АПС-тендер, необхідність дотримання вимог Закону України «Про публічні закупівлі», пропонується розглянути питання проведення закупівель та опублікування звітів через електронний майданчик «Держзакупівлі.

Онлайн» (https://www.brizol.dzo.com.ua/, контактний телефон підтримки – (044) 495-05-00). Портал «Держзакупівлі.

Онлайн» є авторизованим електронним майданчиком, частиною електронної системи закупівель ProZorro (https://prozorro.gov.ua/ua/for-places/) та одним з технологічних лідерів системи ProZorro.

Оператор «Держазакупівлі.Онлайн» надає технічну та юридичну підтримку підприємствам, які входять до складу ДАЛРУ, гарантує якісний сервіс, та резервний майданчик для забезпечення гарантованого сервісу 24/7.

Реєстрація на електронному майданчику «Держзакупівлі. Онлайн» відбувається шляхом укладання договору між юридичною особою – замовником та оператором.

peredplata