Міліція оприлюднила список найнебезпечніших злочинців на волі

Міліція оприлюднила список найнебезпечніших злочинців на воліГоловний злочинець України – вбивця-грабіжник з 4 трупами на своєму рахунку.

Міністерство внутрішніх справ назвало десятку найнебезпечніших злочинців, яких досі не вдається впіймати.

Найкривавішим в міліцейському списку вважається Олександр Сорокін який ще 6 червня 2002 в приміщенні фірми \”Пірс\” в Сімферополі здійснив збройний розбійний напад на чотирьох осіб, від отриманих ран всі постраждалі померли, пише Сегодня.

У Сімферополі кажуть, що Сорокін свого часу навіть балотувався в депутати Верховної ради Криму, але не пройшов, потім нібито сколотив банду і зайнявся збройними нальотами.

За словами міліціонерів, у розшуку досі знаходяться і ті, хто відзначився в лихі 90-і. Один з останніх гангстерів рекетирської епохи – 44-річний керчанин Радислав Моїсеєнко. Його шукають вже 15 років за вбивство трьох людей у складі організованого збройного угруповання.

В десятці топ-злочинців є також одна жінка – 58-річна Ольга Дуденко з Івано-Франківська, яка перебуває у розшуку вже 17 років.

17 серпня 1995 Ольга з родичкою-спільниці, представившись листоношами, проникли в квартиру і, погрожуючи пістолетом, напали на громадянку Н, вимагаючи гроші, розповіли в МВС.

За словами правоохоронців, затримати злочинців тривалий час не вдається, бо вони живуть за фальшивими документами, виїхала за кордон, або взагалі вже давно мертві.

Далі наведений повний список ТОП-10 головних злочинців країни: Моісеєнко Радислав, 44 роки, член ОЗУ \”Сейлем\” – вбивство трьох осіб; Дуденко Ольга, 58 років – збройний напад, вимагання; Устинов Валерій, 38 рокыв – вбивство трьох осіб; Сорокін Олександр, 38 років – вбивство чотирьох осіб, груповий збройний напад; Абашидзе Гурам, 32 роки – заподіяння важких тілесних ушкоджень, зґвалтування; Дзюндзя Микола, 24 роки – зґвалтування у збоченій формі; Щербина Денис, 34 роки – зґвалтування; Григоренко Юрій, 32 роки – спроба зґвалтування; Байдиров Зейнал Садри-Огли, 43 роки – зґвалтування неповнолітньої; Ніколін Олександр, 22 роки – збройне пограбування банку.

Джерело

peredplata