Час брати владу в країні у власні руки: Білецький зроби гучну заявив про майбутнє «Азову»

Час брати владу в країні у власні руки: Білецький зроби гучну заявив про майбутнє «Азову»14 жовтня в Україні має з\’явитися нова політична партія, створена за ініціативи керівництва активістів \”Азову\”.

Про це розповів в Маріуполі колишній командир полку \”Азов\”, а нині народний депутат Андрій Білецький, зазначають Патріоти України. Також парламентар повідомив, що партія будуватиметься по мережевому принципу.

\”Нинішні партії в Україні мають фейкових членів. У нас буде по-іншому. Ми будемо шукати лідерів у містах, які зможуть об\’єднати навколо себе актив, і створювати мережу по всій Україні\”, – заявив принцип пан Білецький.

За словами політика, поки назви у новоутворення немає. Не відповів він і з приводу ідеологічного спрямування. Однак наголосив, що хоче об\’єднати свідомих, активних людей, волонтерів, бізнесменів навколо ідеї будівництва нової України.

\”Ми не за таку Україну гинули\”, – підкреслив Білецький.

Варто зазначити, що експерти вже неодноразово заявляли, що Україні не вистачає саме ідеологічних партій для розбудови держави. А створене на вождистських засадах утворення «гарних хлопців» без чітких засад та програм в кращому випадку може проіснувати певний час для виконання загальногромадських засад, наприклад боротьба з корупцією. В гіршому випадку – стане черговим політтехнічним проектом якогось фінансово-політичного об’єднання

Джерело

peredplata