Разом нас багато

Разом нас багатоОбласні організації трьох політичних партій Львівщини домовилися про спільні дії.

Угоду про спільні дії об’єднаної опозиції на Львівщині сьогодні на прес-конференції підписали голова ЛОПО ВО «Батьківщина» Роман Ілик, голова ЛОО ВО «Свобода» Ірина Сех і голова ЛОО партії «Фронт змін» Степан Кубів.

В угоді вони, зокрема, проголосили координацію дій трьох обласних організацій політичних партій у Львівській області «для боротьби з антинародним режимом на місцях і відновлення справжнього народовладдя».

Політичні сили домовились про узгодження спільних політичних принципів, підходів та дій на всіх рівнях місцевих рад, а також про координування дій, спрямованих на підготовку і проведення чесних виборів народних депутатів у жовтні 2012 року, гарантування їх правдивих результатів і недопущення фальсифікацій.

Лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик зазначив, що підписання цієї угоди є знаковою подією і прикладом для всієї країни, як діяти злагоджено, оскільки на сьогодні «єдиний спільний ворог для них – це правлячий режим».

«Ми відмовляємося від публічної критики і взаємного поборювання», – заявив голова ЛОО партії «Фронт змін» Степан Кубів.

Голова ЛОО ВО «Свобода» Ірина Сех додала, що першими їхніми спільними діями будуть спільні наради керівництва місцевих рад і керівників фракцій для узгодження їхніх позицій у місцевих радах.

Голови обласних партійних організацій повідомили також, що ця угода підтримується центральним партійним керівництвом і є логічним продовженням Угоди про спільні дії об’єднаної опозиції України, яку 22 січня у Києві підписали лідери їхніх політичних сил. Також вони заявили, що угода є відкритою для інших опозиційних сил.

Джерело

peredplata