Що сказав Москаль про владу на Буковині (Повне відео)

Що сказав Москаль про владу на Буковині (Повне відео)3 лютого мало відбутися чергове засідання суду за адмінпозовом обласного осередку \”Фронту Змін\”, котрого представляє нардеп Геннадій Москаль, проти Чернівецької обласної ради. Та засідання не відбулося у зв’язку з хворобою одного з суддів судової колегії. Невідомо коли відбудеться наступне судове засідання у цій справі.

На судове засідання прибули представники Чернівецької обласної ради та представники Фронту Змін та Геннадій Москаль. Та судове засідання перенесли на невизначений термін.

Геннадій Москаль переконаний, що раптова хвороба судді не обійшлась без втручання обласної влади. І, скоріш за все наступне судове засідання відбудеться вже після того, як обласна рада таки обере голову. І це, скоріш за все, відбудеться незабаром. Але результати виборів можуть бути непрогнозованими, бо в боротьбі за владу регіонали та їхні поплічники можуть кинути своїх. Бо ж павуки в одній банці не можуть довго мирно вживатися. І скоро вони пожеруть один одного.

Що ж стосується заяви першого заступника голови ОДА Георгія Галиця, котрий назвав цей судовий позов маразмом, Геннадій Москаль зауважив, що негоже чиновнику так не поважати судову систему.

\”Ніж язиком молоти і давати оцінку судовій системі, краще б справами в області займались\”, – зауважив народний депутат.

Геннадій Москаль також висловив щире бажання провідати хворого суддю та принести йому апельсинів.



Світлина

peredplata