Міхаел Саакашвілі заявив про створення своєї політичної партії – підмурки АП затряслися

Міхаел Саакашвілі заявив про створення своєї політичної партії - підмурки АП затряслися

\”Ми будемо створювати нову широку політичну силу, нашою метою є дострокові парламентські вибори\”, – сказав Саакашвілі. За його словами, в ній будуть молоді люди, які хочуть змінювати країну. Колишній губернатор пообіцяв, що в ній не буде людей, які працювали у Верховній Раді більше одного терміну, і не буде олігархів\”.
Саакашвілі також розповів, що президент Петро Порошенко пропонував йому очолити його партію \”БПП Солідарність\”, але він відмовився.
\”Президент України за останній рік, поки я працював, неодноразово пропонував мені посаду прем\’єр-міністра України, а також неодноразово пропонував мені очолити його партію\” Солідарність \”. Я відмовився і також не пішов за його списками в одеському регіоні. Це було моє свідоме рішення і пов\’язане воно з тим, що всі ці партії, особливо пов\’язані з владою, особливо пов\’язані з президентом, повністю засмічені прогнилими, антинародними елементами \”, – заявив Саакашвілі.
P.S. Тим часом стало відомо, що 21-22 листопада Міхаел Саакашвілі відвідає з неформальним візитом Брюссель. Це за два дні до візиту в Брюссель Петра Прошенка. А 23-24 листопада Міхаел Саакашвілі продовжить свій вояж до Вашингтона.
Цікаво розгортаються події!

peredplata