Тимошенко має серйозну хворобу, але не грижу, кажуть у Берліні

Тимошенко має серйозну хворобу, але не грижу, кажуть у БерлініНімецькі лікарі, які 14 лютого оглянули екс-прем\’єр-міністра Юлію Тимошенко у Качанівській виправній колонії, знайшли у неї серйозну хворобу, але не грижу хребта, як повідомляли українські ЗМІ.

\”Лікарі берлінської клініки \”Шаріте\” у своєму медичному висновку не вказували діагноз \”грижа хребта\”, а отже, там і не йшлося про її видалення шляхом операції\”, – зазначив співрозмовник агентства.

За його словами, німецькі фахівці підозрюють у Тимошенко іншу \”серйозну хворобу\”, але для підтвердження діагнозу необхідні додаткові аналізи.

За інформацією джерела, нормальній роботі німецьких лікарів при обстеженні Тимошенко у Качанівській колонії дійсно заважали певні \”представники українських органів\”.

Як повідомляло агентство, 14 лютого у Качанівській виправній колонії N54 Юлію Тимошенко оглянули голова правління берлінської клініки \”Шаріте\” Карл-Макс Айнхойпл та керівник травматологічного відділення Норберт Хаас. У середу обстеження Тимошенко провели також канадські фахівці.
Джерело

peredplata