ВСТАВАЙ! Постав Януковичам ЧЕРВОНУ КАРТКУ!

ВСТАВАЙ! Постав Януковичам ЧЕРВОНУ КАРТКУ!27 лютого в Києві, з 11:00 до 12:00, під Адміністрацією Президента молоді люди підведуть підсумки 2-річного правління Президента України Віктора Януковича та його команди.

У формі спеціально-підготовленого дійства, молоді активісти планують спільно виставити команді Януковича червоні картки та пояснити за що він її отримує!

Зокрема, будуть названі конкретні обіцянки дані молоді, від яких Янукович відступився у своїй діяльності та сконцентрувався на зовсім інших завданнях. В результаті Янукович повністю втратив довіру молоді, зрадивши її протягом 2-х річного терміну перебування при владі.

Акцію ініціювали молоді активісти партій «Батьківщина», «Фронт Змін», «Свобода» та «Народний Рух України», а також її підтримали інші молодіжні середовища.

Кожний, хто приєднається до акції, матиме змогу також виставити свою червону картку Януковичу та вказати причину, за що він її дає Президенту!

Дана акція стане стартом національної молодіжної кампанії «ВСТАВАЙ!» із головним завданням виведення з української політики Януковича та його команди!

З повагою,
Прес-служба НРУ

peredplata