ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 01.05 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 01.05 2017Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі був мирним

За минулу добу позиції українських військових на Донбасі обстріляли 54 рази.
Один український вояк загинув, ще семеро військовослужбовців отримали поранення

Першотравень у Франції – це і романтика, і права трудящих, ось і виходить романтичне свято конвалій під звуки «Марсельєзи».
Перше травня є державним святом у Франції, офіційно відомим як La fête des Travail (Національний День праці), але також і під назвою La fête des muguets (День конвалій).
По-різному може називатися цей день – і день боротьби за права, і святом Весни і Праці.
Але в П\’ятій республіці більше люблять називати цей день календаря святом конвалії.
До речі, в календарі дата – червона.

Протягом усього дня у Чернівцях утримається хмарна погода. Без опадів. До 14 градксів тепла.
за останні 130 років
01 травня:
МАКС: 28.2° (2003)
МІН: 0.2° (1950)
Народний прогноз погоди: 1 травня відзначається день святого Косми, єпископа Халкідонського. З цього дня вже можна висаджувати різні овочі. У давнину з цього приводу говорили: \”Сій моркву і буряк на Кузьму\”. У минулі часи вважалось, що якщо початок травня теплий, то в кінці обов\’язково буде холодно, і навпаки. Це час ранніх гроз. На початку травня цвіте в\’яз, агруз, зеленіє чорна смородина.

Вчора наш сайт відвідали і читали 2175 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 132, у Канаді -16, в Еспанії -74, в Італії – 19, у Польщі -4, в Росії -14, в Чехії -12, Австрії -13, Румунії – 27, Франції -15, Німеччині -12, в Угорщині – 19, у Криму – 22, Ірландії -7, Португалії – 8, Бельгії -12, Голандії -17, Бразилії -7, Ізраїлю – 27 , Норвегії – 4, Швеції – 9, Великобританії – 8, Китаю -4, Єгипті – 6

Активно читають статті \”Всі судді апеляційного суду Чернівецької області пройшли люстраційну перевірку\”. \”Спецгрупа смерті, або хто розстрілював буковинців\”, \”МОЗ і НАБУ проведуть профілактику «синдрому Насірова»\” \”Батьківщина підкуповує виборців на Буковині?\”, \”СУМНІ РОКОВИНИ\”

peredplata