ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 29.04 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 29.04 2017Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі був мирним

Ситуація в районі проведення АТО загострилася. За минулу добу російсько-окупаційні війська 70 разів обстріляли позиції Збройних Сил України. За минулу добу двоє військовослужбовців Збройних Сил України загинули, ще шестеро – отримали поранення.

Насірова після операції забрали в реанімацію
Насірову вирізали ендокринну залозу
Лікарі запевняють, що пацієнт житиме, але ще добу він перебуватиме в палаті інтенсивної терапії.

Повідомляється, що хірургічне втручання тривало три години, після чого Насірова перевезли з операційної в реанімацію, в операційному блоці присутні тільки медики і журналісти.

У Чернівцях сонце в цей день буде рідко з\’являтися з-за хмар. Дощ, який розпочнеться у другій половині дня, посилиться ближче до вечора. До 20 градусів тепла.
за останні 130 років
29 квітня:
МАКС: 25.4° (1949)
МІН: -0.1° (1976)
Народний прогноз погоди: 29 квітня відзначається день пам\’яті святих мучениць Ірини, Агапії і Хіонії. У народі святу Ірину називали \”Розрий берега\”, оскільки при весняних стоках води стаються обриви річкових берегів, зсуви. Вода підмиває береги. Також святу Ірину називали Розсадницею і у цей день сіяли капусту на розсаду. Наші пращури примітили: \”Якщо ярки заграють і знову замерзнуть – чекай перешкоди на врожай\”.

Вчора наш сайт відвідали і читали 3474 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 176, у Канаді -36, в Еспанії -54, в Італії – 89, у Польщі -24, в Росії -34, в Чехії -12, Австрії -13, Румунії – 47, Франції -15, Німеччині -12, в Угорщині – 19, у Криму – 52, Ірландії -7, Португалії – 8, Бельгії -12, Голандії -17, Бразилії -7, Ізраїлю – 27 , Норвегії – 4, Швеції – 9, Великобританії – 28, Китаю -4

Активно читають статті \”Іван і «дєдушка» або Хто з ким воює на Буковині\”. \”Спецгрупа смерті, або хто розстрілював буковинців\”, \”МОЗ і НАБУ проведуть профілактику «синдрому Насірова»\” \”Батьківщина підкуповує виборців на Буковині?\”, \”СУМНІ РОКОВИНИ\”

peredplata