Як кажуть серед людей – обійдемось без сопливого

Як кажуть серед людей - обійдемось без сопливогоНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Отже, зустріч канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента РФ Володимира Путіна завершилась. Сторони без участі представника України домовились, що немає необхідності у виробленні нових угод щодо України, а слід виконувати вже наявні Мінські угоди.
Про це заявила Ангела Меркель після зустрічі з Путіним і додала:
«Ми, звичайно, хочемо, щоб Україна отримала доступ до свого державного кордону – це теж частина Мінських домовленостей – і потім забезпечити політичне рішення, яке спрямоване на проведення місцевих виборів», – сказала Меркель.
Поки не зрозуміло, чи зуміла канцлер Німеччини переконати російського президента, що спочатку український контрольнад кордоном, а вже потім вибори на Донбасі? Адже ми знаємо, що згідно з 9-м параграфом протоколу щодо \”Шляхів виконання Мінських домовленостей\” виписаний інший порядок. А саме, цитую: \” контроль над кордоном наступного дня після місцевих виборів\”.
Від України під цим протоколом поставив підпис якийсь другий президент України Леонід Кучма.
Те, що у діючого президента навіть не питають що він думає з цього приводу, нам вже не в дивину. Хоча мене, як громадянина України такий підхід Меркель і Путіна дуже ображає і обурює

peredplata