На Буковині двоє підлітків угнали автомобіль та обікрали магазин

Співробітники карного розшуку Кіцманського райвідділу міліції затримали двох 16-річних жителів району, які підозрюються у скоєнні щонайменше трьох злочинів.

Так, 6 березня вони незаконно заволоділи автомобілем «ВАЗ-21013», який був припаркований біля будинку за місцем проживання власника, 29-річного кіцманчанина. Автомобіль того ж дня був знайдений в одному із сіл району та повернутий власнику. За даним фактом було порушено кримінальну справу за статтею 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

У ході подальшої перевірки правоохоронці встановили, що того ж дня хлопці розбивши вікно проникли до магазину звідки викрали гроші у сумі 200 гривень та лотерейні квитки.

Також один із них підозрюється у скоєнні крадіжки акумуляторної батареї з автомобілю «Москвич» вартістю 300 гривень, що належить 64-річному жителю райцентру.

Наразі правоохоронці перевіряють затриманих на можливу причетність до скоєння інших злочинів на території району та області, повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata