ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! 07.09. 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! 07.09. 2017Сьогодні – День воєнної розвідки України

Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі був мирним

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 34 рази відкривали вогонь по позиціях української армії. Із них 20 обстрілів характеризуються як неприцільні. Втрат серед наших військових немає.

Вчені NASA зафіксували на Сонці найпотужніший за останні 12 років спалах. Він також є п\’ятнадцятим за величиною за весь час спостереження за світилом.

Сила викидів була настільки сильною, що жителі штатів Огайо і Індіана в США могли побачити в небі північне сяйво.

На автодорозі Київ-Ковель-Ягодин у Рівненській області сталася ДТП, в якій загинув журналіст Володимир Карагяур, політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніконоров і громадський активіст і фахівець з децентралізації Сергій Попов.

Легковий автомобіль Opel Omega, за кермом якого був Карагяур, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем DAF з причепом. Вантажівка від удару вилетіла з дороги і перекинулася.

У Києві відбувся мітинг за зміну правил розмитнення автомобілів – активісти перекрили рух на вулиці Грушевського від Європейської площі до Верховної Ради. На акцію зібралися власники автомобілів з іноземною реєстрацією. Люди вимагали змінити правила розмитнення автомобілів, зробити їх більш доступними для населення.

У Державній фіскальній службі заявили, що майже 64 тисяч автомобілів з іноземною реєстрацією перебувають на території України незаконно.

Правоохоронні органи обшукали офіс інформаційного агентства і телеканали ZIK у Львові. У поліції зазначили, що причиною обшуків є слідчі дії в рамках справи про смертельну ДТП за участю автомобіля, який належить інвестору ZIKа Петру Димінському.

Народний депутат, радник міністра МВС Антон Геращенко повідомив, що метою обшуків було отримання зразків ДНК для порівняння з тими, що вилучені з Mercedes Димінського.

Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження за позовом про заборону Партії регіонів на території України. Судове засідання призначене на 6 грудня.

Парламент Каталонії ухвалив закон про референдум про незалежність. Голова уряду Каталонії Карлес Пучдемон підписав закон про проведення референдуму про незалежність автономного співтовариства від Іспанії, який намічений на 1 жовтня.

Протягом усього дня у Чернівцях утримається хмарна погода. Без опадів. До 22 градусів тупла
за останні 130 років
07 вересня:
МАКС: 36.3° (1946)
МІН: 6.2° (1953)
Народний прогноз погоди: Цього дня вшановується пам\’ять апостола Тита. У народі святого називали Листопадником, Грибним, і приказували: \”Святий Тит останній гриб ростить\”. Саме гриби передвіщали нашим пращурам майбутню зиму: великий врожай – до затяжної зими. Зазвичай до дня святого Тита дозрівають груші.

Вчора наш сайт відвідали і читали 2376 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. в Росії- 107 (регіони Росії:Москва 16, Санкт-Петербург 25, Нижній Новгород 10, Володимир 1 Іркутськ11 Єкатеринбург 1 Брянськ .7 Іваново .2 Твер.5 Іжевськ 7) , у Канаді -32,У США – 915 в Еспанії -31, в Італії – 53, Голандії – 54 у Польщі -34, в Чехії -13, Австрії -11, Румунії – 27, Франції -5, Німеччині -42, в Угорщині – 9, у Криму – 18, Бельгії -12, Бразилії -7, Ізраїлю – 4 , Норвегії – 11, Білорусь -7, Болгарія -21

Активно читають статті \”ЧАС проти опоблоку\”. \”Марчук: Чи може кум Путіна Медведчук обстоювати інтереси України? Треба запитати Петра Олексійовича. Хоча я здогадуюся, чому він зробив такий вибір\” \”На хабарі розміром 1 млн грн затримали начальника однієї з податкових інспекцій Буковини\”

peredplata