Невідомі під Києвом напали на будинок голови правління \”Київобленерго\” Поливяного, господаря забили до смерті

Невідомі під Києвом напали на будинок голови правління "Київобленерго" Поливяного, господаря забили до смертіУ неділю, 24 вересня, близько 20.00 в селі Білогородка Києво-Святошинського району невідомі особи напали на будинок голови правління АТ \”Київобленерго\”, завдали тілесних ушкоджень господарю та його дружині, в результаті чого від отриманих травм чоловік помер.

\”Зараз уже встановлено, що група невідомих осіб проникла через паркан у двір будинку потерпілого. Зловмисники напали на господаря, затягли в будинок, де зв\’язали чоловіка і його дружину. Після цього нападники почали бити подружжя, вимагаючи їх зізнатися, де стоїть сейф. Не отримавши інформації, зловмисники взяли близько 15 тис. грн, які були на видному місці, зняли з жінки золотий перстень, а господаря перетягнули в іншу кімнату. Там згодом його тіло без ознак життя знайшли поліцейські\”, – повідомляє Нацполіція.

У поліції розповіли, що після того, як жінка змогла звільнитися, вона викликала поліцію і \”швидку допомогу\”. \”На місце події одразу прибули група реагування патрульної поліції Києво-Святошинського відділу поліції, слідчо-оперативна група Головного управління поліції столичної області, кінологічна служба, криміналістична лабораторія\”, – поінформували у відомстві.

Начальник поліції Київщини Дмитро Ценов повідомив, що поліцейські і співробітники криміналістичної лабораторії відпрацювали місце події.

Невідомі під Києвом напали на будинок голови правління Київобленерго Поливяного, господаря забили до смерті, – поліція 01

Невідомі під Києвом напали на будинок голови правління Київобленерго Поливяного, господаря забили до смерті, – поліція 02

\”Усі виявлені ознаки свідчать про те, що зловмисники не збиралися вбивати господаря, а скоїли злочин із метою заволодіння майном. З місця події нападники викрали ювелірні вироби і незначну кількість грошей\”, – зазначив Ценов.

Він також повідомив, що керівництво Національної поліції вже провело заслуховування перших результатів роботи слідчо-оперативної групи на місці події.

Дивіться на \”Цензор.НЕТ\”: Миргородського депутата, підозрюваного у вбивстві колеги, заарештували на 2 місяці. ФОТО

\”Розкриття нападу на чиновника \”Київобленерго\” зараз на контролі керівництва Нацполіції\”, – йдеться в повідомленні.

Тіло загиблого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. За цим фактом порушено кримінальне провадження п.6 ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляється на сайті АТ \”Київобленерго\”, \”вчора, трагічно загинув голова правління АТ \”Київобленерго\” Іван Олексійович Поливяний\”. Джерело: https://ua.censor.net.ua/n456720

peredplata