Путін параноїдально боїться смерті, боїться замаху. Він скрізь літає зі своєю їжею, зі своїми кухарями і машинами

Путін параноїдально боїться смерті, боїться замаху. Він скрізь літає зі своєю їжею, зі своїми кухарями і машинамиРосійський підприємець, який живе у Великобританії, Євген Чичваркін в інтерв\’ю головному редактору видання \”ГОРДОН\” Олесі Бацман назвав президента РФ Володимира Путіна \”справжнім параноїком\”.

Президент РФ Володимир Путін \”параноїдально боїться смерті\”, сказав російський підприємець Євген Чичваркін, який проживає у Великобританії, в авторській програмі Олесі Бацман \”Бацман LIVE\” на каналі NewsOne.
\”Він параноїдально боїться смерті, боїться замаху\”, – зазначив він.
Чичваркін назвав Путіна \”справжнім параноїком\”: \”Ну це факт! П\’ять кілець охорони, приїхав до Білорусі – Лукашенко (президент Білорусі Олександр Лукашенко. – \”ГОРДОН\”) приніс хліб-сіль, а чекісти напали і відібрали. Усе це свідчить про ступінь параноїдальності. Путін скрізь їздить зі своєю їжею, зі своїми кухарями, зі своїми машинами тощо. Він – справжній параноїк, тобто це клінічний випадок\”.

Підприємець додав, що це виявляється \”що далі, то більше\”.
\”Вирубали древній ліс навколо того місця, де він живе (і де я раніше теж жив) і де їздить на роботу, щоб усе проглядалося і прострілювалося… три вертольоти однакові літає – як у одеського наперсточника\”, – заявив Чичваркін.

peredplata