Депутат ВО\”Батьківщина\” Сергій Власенко завітав з робочим візитом до Чернівців

Депутат ВО\"Батьківщина\" Сергій Власенко завітав з робочим візитом до Чернівців

Цього тижня заступник голови партії ВО «Батьківщина», народний депутат України Сергій Власенко завітав до Чернівців аби пересвідчитись, як відбувається підготовка до виборів в ОТГ у Чернівецькій області, як працює міська рада та розповісти про поточну політичну ситуацію в країні. Нардеп інформує, що вибори ОТГ будуть відбуватися. Наразі до Новоселицької міської ОТГ висунуто 26 кандидатів від партії \”Батьківщина\”, першим номером списку є затверджений Руслан Романюк. До Вікнянської ОТГ висунуто і зареєстровано 14 кандидатів і кандидата на голову ОТГ.

Нардеп зазначає: \”Питання діяльності Чернівецької міської ради на контролі в нашому комітеті\”. Тому почувши, що відбувається на сесії міської ради у Чернівцях вирішив сам завітати і поспостерігати за діяльністю депутатів. Сергій Власенко каже: \”Робочий процес під час скликання адекватний, депутати приймають рішення на користь чернівчан\”. А от щодо гостей на сесії міської ради, які начебто виступають зі своїми проблемами вважає зайвими. \”Це марна трата часу\”, – каже нардеп.

На питання преси, що вчора на сесії після обрання Василя Продана секретарем міськради поширились чутки, начебто \”Батьківщина\” продала свої голоси Продану. Чи дійсно це так? І як ви це прокоментуєте? Сергій Власенко відповіді не дав, обгрунтувавши: \”Це провокативні плітки, які не мають доказів, тому щось доводити чи спростовувати не бачу потреби.\”

peredplata