Прокинешся одного ранку, а між Росією і рештою світу висить \”залізна завіса\”

Прокинешся одного ранку, а між Росією і рештою світу висить \"залізна завіса\"Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-До цього йде. Путін проголосив курс на вихід зі світової доларової системи.

\”Відрив від долара\” – основної валюти торгових розрахунків у світі – призведе до \”підвищення економічного суверенітету Росії, що є абсолютно правильним\” – зазначив Володимир Путін.

\”Нафта торгується в доларах на біржі, – сказав Путін. – І, звичайно, ми думаємо, що потрібно зробити, щоб звільнити себе від цього тягаря\”, – заявив російський президент.

\”Ми за попередні десятиліття в надії на те, що будуть дотримуватися заявлені принципи в області світової торгівлі, вели себе дещо наївно, – сказав Путін. – А тепер ми бачимо, що і правила СОТ часто-густо порушуються, обмеження йдуть з політичних міркувань, які називають санкціями. Причому вводяться все нові і нові (санкції), щоб забезпечити собі коханим конкурентні переваги \”, – скрушно поскаржися депутатам Держдуми Володимир Путін.

Отже, нафта в обмін на продовольчі товари? І ніяких доларових розрахунків. Пригадуєте добрі, світлі часи і \”Ножки Буша\”?

peredplata