Вісті з Новодністровська: обласна влада захищає Лутчака

Вісті з Новодністровська: обласна влада захищає Лутчака\”Для відновлення Руслана Панчишина на посаді мера Новодністровська сьогодні немає жодних підстав\”, – заявляє перший заступник голови ОДА Георгій Галиць.

Як повідомляє прес-служба ОДА, це 17 квітня він сказав під час проведення апаратної наради. «Руслан Панчишин 13 квітня, у страсну п’ятницю, з групою підтримки приїхав до Новодністровської міської ради, посилаючись на якесь судове рішення про його відновлення на посаді міського голови, – сказав Георгій Галиць. – Панчишин погрозами вимагав повернення печатки міського голови, але річ у тім, що рішення суду про його відновлення на посаді міського голови в області відсутнє. Цей колишній мер взявся самовільно вивішувати на площинах міської ради свої Великодні привітання, підписані ним як міським головою. Депутатська більшість та громада Новодністровська зупинили самозванців.

Секретар Новодністровської міської ради Микола Лутчак звернувся до голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайла Папієва з проханням забезпечити дотримання законності і правопорядку на території міста. Губернатор дав відповідні доручення правоохоронним органам та органам юстиції». «Перед тим, як оприлюднювати подібні заяви та вдаватись до певних дій, варто дати собі звіт як представнику «партії юристів», що такі дії можуть кваліфікуватися як спроба захоплення органу місцевого самоврядування, за що будуть відповідати всі, хто піддався таким діям», – наголосив перший заступник голови облдержадміністрації Георгій Галиць.

Нагадаємо, що Руслан Панчишин стверджує, що 12 квітня 2012 року Вінницьким апеляційним адміністративним судом задоволена його апеляційна скарга про поновлення його на посаді. Однак секретар Лутчак не пускає його на робоче місце, опечатавши кабінет.

Світлини для колажу взяті з сайту Букінфо та ОДА.

peredplata

9 thoughts on “Вісті з Новодністровська: обласна влада захищає Лутчака

  1. Шановний Георгій Галиць, ви пишите брехню в плані того, що Панчишин погрозами вимагав у Лутчака печатку. А у кого він мав вимагати, якщо мерія з 11 годин ранку була закрита. Чи це знову ЧИСТА брехня Лутчака? А навіщо Панчишину на свята печатка? Панчишин нікого не штовхав, громаду міста привітав з Великоднем. Спілкувався з працівниками телебачення. Все було , як в казці. А на другий день частина депутатів міської ради, які мали би захищати громаду міста разом з синком Лутчака штовхали пенсіонерів, і не думали про те ,що ввечері мають іти в церкву святити пасху. Георгій, просить Вас громада міста не втручатися в справи м.Новодністровська. Буде мером той кого вибрала громада. Хочете ви цього чи не хочете ви мусите з ним працювати. Це Вам наше рішення

  2. Лутчак, тобі пообіцяли що Панчишин програє суд і ти не встиг зробити свої справи?

    А хто взяв на себе таку велику честь іменуватися громадою ті що постійно невдоволені життям і ще чимось

  3. Лутчака підставили і він буде крайнім в цій епопеї.Так йому і треба,скотина продажна!

  4. Сколько было меров в Новоднестровске, но так ни при ком не было страшно. Ни работников милиции в помещении мерии не было. Бывало заходишь туда, тебе улыбаются при встрече. А сейчас вроде бы обьявлено "военное положение" К чему же мы пришли? Это хуже Сталенизма…Что будет дальше…?

  5. Руслан-тільки б,є себе в груди. що він юрист, а він-…..Коли він закінче терор міста-піар до Верховної Ради, по господарці міста він нічого не тями зробити і нехоче, коли наші правоохоронні органи притягнуть його до відповідальності за всі ці вибрики-памятники,бігборди,бані,швейні цехи,каналізацію,договори-до300тис., незаконні звільнення, доведення ТЕПЛОВОДОКАНАЛУ-до безвиходу.
    Люди неведіться на нинішніх ОСТАП БЕНДАРІВ зі ЛЬВІВЩИНИ, 5-кг муки того не стоять.

    Панчиши брехливий пес! Подивіться чи зробив він хоч одне із своєї передвиборної программи!

    ввв.realtb.cv.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=50:040311&catid=35
    :programms&Itemid=50 ЗВІТ МЕРА ЗА 100 ДНІВ !

    Ось дійсне лице РУСЛАНА ПАНЧИШИНА ! Люди, будуть вибори, дивіться уважно кого ви вибираєте!? БРЕХУНІВ НАМ НЕ ПОТРІБНО!

  6. Руслан – це ще та штучка. Такий собі зарозумілий хлопака, який має величезні амбіції та брехливу натуру. Цікаво, як великий юрист Попов, який відстоює Чернівецьку міську раду і Новодністровську міську раду в їх незаконних діях по зняттю мерів, зміг програти суд???Там же все було договорено. Хотілося б подивитись на його пику нахабну в цей момент.Як би ще Федорук зміг так само виграти суд, ото б була вже справжня перемога.

  7. Руслан! Ну що, де твоє рішення суду!? Коли буде оприлюднене?! Вже 17-те закінчується, а рішення все нема… Таке враження що його і взагалі не було. Наступний піар хід брехуна-Панчишина.

  8. ввв.realtb.cv.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=181:panchushun&cat
    id=1:latest-news

Comments are closed.