Власенко припускає, що Тимошенко загрожує параліч

Власенко припускає, що Тимошенко загрожує паралічЮлія Тимошенко лікуватиметься в Харкові, якщо їй змінять лікарів.

Екс-прем\’єр Юлія Тимошенко готова пройти лікування в харківській ЦКЛ \”Укрзалізниці\” за умови, якщо до її лікування буде допущено професора Миколу Поліщука або німецьких лікарів. Про це заявив її захисник, народний депутат Сергій Власенко.

За його словами, у Тимошенко \”нема проблем і питань\” щодо обладнання у цій лікарні. Однак вона вже протягом трьох місяців вимагає допустити до її лікування Поліщука.

\”Проблема полягає в тому, що ми розуміємо, що Юлія Володимирівна є на сьогоднішній день ворогом системи Януковича. І на жаль, МОЗ – це структура, підконтрольна Януковичу\”, – сказав Власенко.

\”Є дуже красивий приклад. Ви сідаєте в літак, а авіакомпанія вам каже: \”Дуже гарний літак. У нас є питання з пілотами – такі собі, але літак дуже гарний\”. Ви сядете в такий літак? Я – ні. І Тимошенко не хоче сідати в такий літак\”, – підкреслив захисник екс-прем\’єра.

За його словами, \”коли Тимошенко передавали так звану поінформовану згоду на лікування, то там побічних наслідків на дві сторінки, в тому числі параліч, інші цікаві речі\”.

Він зазначив, що якби держава в особі президента хотіла забезпечити лікування Тимошенко, треба було допустити Поліщука до лікування, \”і це б зняло проблеми за п\’ять хвилин\”, або допустити до лікування німецьких лікарів.

На уточнююче питання, чи можна було б у цьому випадку лікувати Тимошенко в тій же харківській лікарні, Власенко відповів: \”Нема питань\”.

Джерело

peredplata