У голови правління ЦПК Шабуніна хімічний опік обох очей

Сьогодні під стінами САП група молодиків у військовій формі напали на голову правління  Центру протидії корупції Віталія Шабуніна та залили очі зеленкою. Згідно з медичним висновком Олександрівської лікарні, у Шабуніна хімічний опік обох очей.

Інцидент стався під час провокації, коли активісти Центру протидії корупції, Автомайдану та Небайдужих приїхали під стіни Спеціалізованої антикорупційної прокуратури провести акцію за відставку її очільника Назара Холодницького. Причиною цього стало закриття ним “справи рюкзаків” проти сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова та екс-заступника міністра Сергія Чеботаря. Активісти привезли Холодницькому рюкзак за написом “Пакуй рюкзак і на вихід”.

Щоб завадити акції активістів під стіни САП зігнали бабусь, підлітків та молодиків у військовій формі на чолі з колишнім поліціянтом Іллею Кивою. Більшість з присутніх була представниками поліції в цивільній, військовій та поліцейській формі.

Нагадаємо, що рік тому під військоматом Віталію Шабуніну провокатор Філімоненко приснув в обличчя газовим балончиком через що Шабунін потрапив до лікарні з хімічним опіком очей. Тим не менше справа про це до цих пір не розслідується.

peredplata