Безголова “САМОПОМІЧ” Буковини

Керівник Чернівецького обласного осередку політичної партії “Об’єднання “Самопоміч” Наталія Райлян написала заяву про складання своїх повноважень.

Про це у коментарі кореспонденту molbuk.ua повідомив народний депутат “Самопомочі” Олег Лаврик.

“Справді, Наталія Райлян написала заяву про складання повноважень. Але ще розгляду заяви на виконкомі не було. Я ще документів, чесно кажучи, не бачив. У мене є тільки інформація про те, що вона передала заяву на центральний апарат партії”, – повідомив нардеп.

Він додав, що йому невідомі мотиви такого рішення Наталії Райлян.

“Буду мати розмову з пані Наталією. А далі будемо визначатися – з’ясовуючи, чому вона свої повноваження склала, а також прийматимемо рішення про її продовження перебування на посаді, чи обрання нового керівника”, – сказав Лаврик.

Водночас сама Райлян не коментує інформацію про складання її повноважень у партії. Так, у телефонній розмові з кореспондентом molbuk.ua вона зазначила, що перебуває за кордоном, а на запитання про її складання повноважень Райлян кинула трубку.

Разом з тим, керівник Чернівецького міського осередку партії “Самопоміч” Ірина Ткачук-Кобеля також відмовилась коментувати цю інформацію, повідомивши, що вона перебуває за кордоном.

“Я у відпустці, тому не готова надати такий коментар. Буду 13.08”, – зазначила Ткачук-Кобеля.

Нагадаємо, Наталію Райлян двічі обирали керівником обласного осередку партії “Самопоміч”.

Джерело: molbuk.ua

peredplata