Нинішні події в парламенті – це політичне мародерство

Нинішні події в парламенті – це політичне мародерствоВлада використала трагедію у своїх політичних інтересах і, прикриваючись подіями в Дніпропетровську, «протягнула» в парламенті грошові та кадрові питання. Про це заявив лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк парламентським журналістам, коментуючи результати позачергового засідання парламенту у п’ятницю, 27 квітня.

Арсеній Яценюк нагадав, що Об’єднана опозиція звернулася до президента з вимогою негайно скликати засідання Ради національної безпеки і оборони щодо трагедії в Дніпропетровську. Опозиція, наголосив він, також заявила, що розблокує трибуну лише для розгляду питання щодо вибухів у Дніпропетровську. «Ми розблокували трибуну і допустили керівництво правоохоронної системи доповісти про трагедію в Дніпропетровську. На жаль, вони нічого нового не доповіли», – підкреслив Арсеній Яценюк.

Події, що відбулися у Верховній Раді після доповіді про ситуацію з вибухами, Арсеній Яценюк назвав «політичним мародерством»: «Влада ні на чому уже не зупиниться. Прикриваючись трагедією в Дніпропетровську, вони проголосували питання, які їх більше всього турбували: це кредит, кадрові призначення і присяга Омбудсмена, який зможе давати «правильні» дані про те, що відбувається в Качанівській колонії з Тимошенко. Ці люди ні на чому уже не зупиняться. У них немає меж. І ми вважаємо, що будь-яка відповідальна влада, цивілізована влада, яка хоче, щоб їй подавали руку і громадяни України, і за кордоном, не може діяти в такий цинічний спосіб», – заявив Арсеній Яценюк.

«Це перейшло всі межі. Це засідання парламенту нелегітимне. Ця влада нелегітимна. Вони провокують народне протистояння в країні, і персональна відповідальність за це лежить на президенті та на провладній більшості. Вони повинні усвідомити, що за це треба буде нести відповідальність», – наголосив лідер «Фронту Змін».

Про це повідомляє прес-служба \”Фронту Змін\”

peredplata