Фищук розбазарює кошти на дороги Буковини

Ненависть голови Чернівецької ОДА до буковинців та Буковини вже переходить всі межі. Замість того, аби використати сотні мільйонів гривень, виділених на дороги, він поклав їх у банк на депозит і брав за це високі відсотки. А дороги не робилися.

Аби замилити нам очі, Фищук малював куполи під писанки на Памірі (радіолокаційна станція у Путильському районі). Туди збиралися люди і їхали жахливими дорогами.

У Кабміні не змогли далі терпіти такої безглуздої безвідповідальної діяльності голови ОДА. Тому гроші від нього забрали. У середу, 5 вересня, на засіданні Кабміну з Чернівецької області повернули у державну казну 68 млн. грн.., які раніше призначалися на будівництво та ремонт дороги до Путили. Ці кошти не зуміли використати керівники Буковини та шляховики. Вони ніби шкідники у рідному домі. Їм дали все: гроші, умови, техніку. Але досі не дали розуму. Тому ці 68 млн. грн. довгий час пролежали без руху. І їх забрали. Переправили до Вінницької області. Там вміють дати раду грошам на користь людям.

Скажіть, люди добрі, чи потрібен Буковині цей тупий і шкідливий керівник, який навіть наявні гроші не вміє використати для ремонту і будівництва доріг?

peredplata