Призначено відповідальних за роботу штабів Анатолія Гриценка в чотирьох областях

У політичній партії «Громадянська позиція» визначились із відповідальними за роботу передвиборчих штабів у Волинській, Львівській, Івано-Франківській та Тернопільській областях.

Таке розпорядження підписав сьогодні голова Центрального виконавчого комітету політичної партії «Громадянська позиція» Микола Нещадим.

У Волинській області Сергія Чурікова призначено відповідальною особою з проведення підготовчої роботи з формування і кадрового наповнення виборчих штабів для участі у виборах президента у 2019 році.

Чуріков буде відповідати за організацію виборчої кампанії, формувати та організовувати роботу окружного виборчого штабу на громадських засадах на період до початку виборчої кампанії.
Сергій Чуріков вже три роки є головою обласного осередку «Громадянської позиції».

Чуріков займається не лише політичною, але й громадською діяльністю. Був активним учасником Революції Гідності. Є членом організації «Самооборона Волині». У 2014 році долучився до участі у двох автопробігах Європою «Допоможи Україні – врятуй Європу», спрямованих на допомогу українській армії. Зараз бере участь у проекті «Нові лідери» з ідеєю створення умов для легального ввезення вживаних авто з ЄС. Зі своїм проектом Сергій Чуріков пройшов у сотню найкращих.

На Львівщині Анатолій Забарило буде відповідальною особою з проведення підготовчої роботи з формування і кадрового наповнення виборчих штабів для участі у виборах. Він відповідатиме за організацію виборчої кампанії, формувати та організовувати роботу окружного виборчого штабу на громадських засадах на період до початку виборчої кампанії.

Зараз Анатолій Забарило є головою Львівської обласної та міської організацій «Громадянської позиції». З 2002 року Забарило працює у Львівській міській раді. Спочатку обіймав посаду начальника відділу зовнішньоекономічних зв’язків та туризму, потім – заступника голови управління комунального майна. Зараз є депутатом Львівської міської ради, де представляє «Громадянську позицію». Паралельно є секретарем міськради, а також віце-консулом Почесного Консульства Бельгії у Львові.

Миколу Ладовського призначено відповідальною особою з проведення підготовчої роботи з формування і кадрового наповнення виборчих штабів для участі у виборах президента у 2019 році в Івано-Франківській області.

Микола Ладовський очолював обласний осередок «Громадянської позиції» від часу створення партії. Є співзасновником громадської організації «Український шлях» та членом Національної спілки журналістів. Раніше був депутатом Івано-Франківської обласної ради. Зараз представляє «Громадянську позицію» в раді Заболотівської селищної громади на Івано-Франківщині.
Микола Ладовський вважає, що в суспільстві треба формувати нову еліту, яка зможе вивести країну на принципово новий рівень розвитку.

У Тернопільській області Петра Ландяка призначено відповідальною особою з проведення підготовчої роботи з формування і кадрового наповнення виборчих штабів для участі у виборах президента у 2019 році. Він буде відповідати за організацію виборчої кампанії, формувати та організовувати роботу окружного виборчого штабу на громадських засадах на період до початку виборчої кампанії.

З «Громадянською позицією» Петро Ландяк від початку її заснування. Є головою обласного осередку.

Ще у 1998 вперше був обраний депутатом Тернопільської міської ради, працював в депутатській комісії з питань бюджету. Зараз Ландяк є депутатом міської ради Тернополя, членом комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Ландяк вважає, що у кожного міста має бути стратегічна програма розвитку, яку повинна розробляти влада міста та громадськість.

Нагадаємо, вибори Президента України мають відбутися в березні 2019 року. За останніми соціологічними даними, Анатолій Гриценко займає другу позицію в рейтингу кандидатів.

peredplata