Астролог Олена Калантарова: «У 2013 році Тимошенко повернеться у велику політику, а доля Януковича визначиться восени 2012»

Астролог Олена Калантарова: «У 2013 році Тимошенко повернеться у велику політику, а доля Януковича визначиться восени 2012»Яким буде 2012 рік для України? Що він принесе ключовим політичним фігурам – Віктору Януковичу, Миколі Азарову, Юлії Тимошенко і Юрію Луценко? Членом яких міжнародних організацій України стане найближчим часом? Коли в країні настануть благополуччя і процвітання? Про це та багато іншому астролог розповіла, спілкуючись з читачами.

Шановна Олено! Пророкують, що 2012 рік ще буде сумісний з життям у зв\’язку з виборами і Євро, а ось 2013-ий буде жахливий. Як після стихійного лиха. Чи так це, і як зірки радять прожити «льодовиковий період»?

Олена Калантарова: 2013 рік – це для України дійсно точка, нижче якої вона вже не опуститься. У цьому плані у мене оптимістичний прогноз. У 2012-му спадуть «рожеві окуляри», ми зробимо правильний вибір, потім нам доведеться його відстояти, після чого – його реалізувати. Думаю, за 2012-ий та 2013-ий ми впораємося.

Чи складали Ви гороскоп в цілому для країни? Що чекає Україну в найближчі роки? Як зміниться добробут народу?

Олена Калантарова: В 2016-2018 роках Україну чекає економічна стабілізація і процвітання.

Які місяці наступного року можуть виявитися найважчими для країни в цілому і чому?

Олена Калантарова: Квітень, липень, листопад – критичні для України місяці.
Про Януковича дивіться нижче.

Пані Олено, чи не могли б Ви зазирнути у схеми та карти й розказати нам, що зірки пророкують Юлії Тимошенко та Юрію Луценку найближче роками? І друге … Час, обраний для проведення Євро, сприятливий? Чи обіцяє ВІН успіхи нашим спортсменам? Дякую …

Олена Калантарова: Два роки для Юлії Володимирівни, два складних роки опали (2012, 2013). І тільки з кінця 2013 року можливе реальне її повернення у велику політику.

А Юрій Віталійович … Думаю, що питання з Луценком навесні вирішиться остаточно. Він розплачується за свою помилку 2008 року. А зараз схоже на те, що його чекають серйозні фінансові санкції.

Перша половина червня «затьмарена» річної серією затемнень (21 травня – сонячне, 4 червня – місячне). Як правило, такий період досить напружений для фізичного і психічного стану людини. Думаю, що результати змагань будуть більшою мірою несподіваними, ніж запланованими. Більше пощастить тим спортсменам, які, наприклад, в астрологічної карті свого народження мають «затемнення» показники.

Чи збережеться в країні тій самий політичний порядок у ближчі роки? Парламентські вибори внесуть якісь корективи?.

Олена Калантарова: Корективи будуть, однозначно.
2012 рік – це рік Дракона, який розпочнеться 23 січня, і Білки (розпочнеться 21 березня). Подібне поєднання Дракона і Білки було в 1052 році (світловий цикл) і в 1532 році (тіньової цикл). І якщо звернутися до історичних хронік тих періодів, то можна побачити, що це було передоднем смерті Ярослава Мудрого (1054) і період смути в Європі і побудова державності (40-і роки ХVI століття). Астрологи враховують набагато більше показників, але обов\’язково відстежують часові цикли та історичну хроніку, тому можна припустити напередодні чого ми перебуваємо …

Чи вийде з в\’язниці ЮВТ у 2012 році?

Олена Калантарова: Так, вийде.

Рік Дракона буде складним періодом для України?

Олена Калантарова: Помаранчева революція 2004 року відкрила перед Україною вісім років якогось експериментального періоду. Астрологічно це пов\’язано з проходженням Венери по диску Сонця, і не тільки … Було відпущено вісім років на те, щоб ми подивилися всі політичні сили, варіанти демократичного і не зовсім демократичного правління і зробили свій внутрішній вибір. Наступне в парі проходження Венери по диску Сонця відбудеться в червні 2012 року в період затемнень – це як раз буде знаменувати закінчення періоду експериментів з країною. Тому Рік Дракона буде роком вибору на основі отриманих під час восьми минулих років вражень. Тому він, звичайно, буде складним і вирішальним.

Чи прогнозуєте ви протести, революції чи інші якісь конфлікти в Україну в найближчі два-три роки?

Олена Калантарова: Ні, не прогнозую. Хоча можу виділити протягом 2012 року періоди особливого наростання агресії – квітень, липень, листопад. Але говорити, що це буде революція, не можу. В Україні зараз досить сил і бажання дійсно змінити ситуацію в країні. І це можна зробити конституційним мирним шляхом.

Вас розпитували і про Януковича, і про Тимошенко … А щодо Азарова чи Литвина? Можете сказати, що на них чекає, втримають свої посади?

Олена Калантарова: Для Литвина у мене позитивний прогноз на найближчий рік. Він ще довго може утримуватися в політично активній формі. Чого не можу сказати про Азарова. Враження таке, що він і зараз насилу контролює крісло, на якому сидить. Думаю, що він готує свою команду, але вона не стільки політична, скільки ділова. Думаю, він готується до змін у своїй державної кар\’єрі.

Молодь ненавидить владу. Коли закінчиться цей бандитський час? Чи буде в Україні європейське щастя?

Олена Калантарова: Щастя потрібно будувати своїми руками. І тільки так.

Питання перше: яка доля Євросоюзу? Чи зуміє він збережеться в тому складі, який зараз або розпадеться на кілька груп, як прогнозує Павло Глоба?
Питання друге: минулого своєму прогнозі, ви стверджували про те, що в 2014 – 2015 роках Україна очікують серйозні зміни аж до повної зміни влади. Чи означає це, що Януковичу не вдасться втриматися до кінця свого строку, і які перспективи інших українських політиків на президентство?

Олена Калантарова: Доля Януковича буде вирішуватися восени 2012 року. Хоча дуже висока ймовірність того, що він не втримається до кінця терміну. У президента достатньо сил, але, як не дивно, у нього професійно слабка команда, хоча вони намагаються …
Щодо розпаду ЄС. Я наполягаю на тому, що в Євросоюзі йде природний процес зростання. Я розумію, що конституцію в 2009 році вони не підписали, але вони взяли угоди і відпрацьовують механізми дії.

Якщо ж орієнтуватися на євро, як ілюстрацію цього союзу, то ця валюта буде переживати важкі часи в 2013 році.

Шановна Олена, прогнозуєте ви якісь істотні зміни в світоустрій в наступному році? Війни, кризи або щось подібне?

Олена Калантарова: Осінь 2012 року буде непростим. Людство буде стояти перед вибором. Але цей вибір лежить у духовній площині, і в залежності від того, який вибір буде зроблений, буде складатися подальша доля людства.

Що кажуть зірки: чи стане найближчим часом Україну частиною якихось міжнародних організацій, утворень, наприклад, ЄС, ТС або Євразійського Союзу?

Олена Калантарова: Україні стане членом міжнародної організації, але, швидше за все, такої організації ще немає. В принципі, йде тенденція до «слов\’янського» союзу. Це можливо в 2016-2018 році. Але, підкреслюю, поки цього союзу немає.
ЄС, ТС або Євразійський союз ще повинні трохи відкоригувати свої дії, щоб Україна могла погодитися на участь в них. Це не іронія. Україна дійсно знаходиться у винятково вигідній ситуації, вона балансує між Сходом і Заходом, і повинно вистачити політичної волі і компетенції використовувати цю перевагу.

Здравствуйте, хотілося б дізнатися прогноз щодо погодних катаклізмів і того, чи торкнуться вони Україна?

Олена Калантарова: Йде глобальна зміна клімату, і потрібно бути готовим до того, що нам доведеться жити в нових погодних умовах. Жити і виживати. Це питання досить трудомісткий: від клімату залежить економічна орієнтація країни. Тому будемо сподіватися, що уряд і Україна зокрема приділить достатньо уваги засобів науковому підходу до цього питання.

Чи збудеться пророцтво невинно убієнного мольфара Карпат, сказане в день обрання нового царя, зі слів мольфара?

Олена Калантарова: Збудеться. Але не як кара небесна, а, на жаль, людськими руками.
Джерело

peredplata