«Атака на Турчинова свідчить про те, наскільки режим наляканий об\’єднанням опозиції», – Арсеній Яценюк

«Атака на Турчинова свідчить про те, наскільки режим наляканий об'єднанням опозиції», - Арсеній ЯценюкВлада страшенно боїться перемоги на парламентських виборах демократичних сил, тому продовжує тиск на лідерів опозиції через силові структури, переконаний лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк. Останнім таким свідченням є виклик з невідомих причин першого заступника голови ВО «Батьківщина», керівника виборчого штабу Об\’єднаної опозиції Олександра Турчинова на допит до Головного слідчого управління МВС України.

«На допит викликають не просто людину, яка здійснює оперативне керівництво «Батьківщиною» а особу, яка рішенням Об\’єднаної опозиції очолила передвиборчий штаб і має стати ключовою організаційною фігурою кампанії», – сказав Арсеній Яценюк.

Лідер «Фронту Змін» закликає міжнародні організації, що моніторять чесність виборів та рівність можливостей в Україні, звернути увагу на цей факт. «Виклик керівника виборчого штабу Об\’єднаної опозиції до правоохоронних органів – це вже не просто переслідування опозиції, це грубе втручання влади у майбутній виборчий процес», – наголосив Арсеній Яценюк.

«Атака на Турчинова як керівника штабу – це свідчення того, наскільки режим наляканий об\’єднанням опозиції, тому що саме потужна Об\’єднана опозиція є реальною демократичною альтернативою авторитарно-бандитському режиму Януковича. І влада марно розраховує на те, що нас можна зламати», – підкреслив лідер «Фронту Змін».

peredplata