13 травня о 15:00

13 травня 2012 року о 15 год. в Чернівецькому обласному художньому музеї відбудеться відкриття благодійної виставки творчих робіт львівського клубу молодих художників «Крила», яку організовує молодіжний осередок громадської організації Регіональна Спілка «Справа Кольпінга».
13 травня о 15:00
Виставка триватиме до 23 травня. Під час заходу будуть зібрані кошти, що будуть спрямовані на реабілітацію 2-х дітей з недугою ДЦП (дитячий церебральний параліч), що проживають в місті Чернівці. Під час відкриття та впродовж виставки відвідувачі зможуть отримати інформацію про дітей та їх контактні дані.

Ця мистецька акція організована до Міжнародного дня захисту дітей з метою привернення уваги громадськості та влади до проблем хворих дітей, які потребують підтримки.

Діти – це радість життя. Але є особливі діти з недугою ДЦП. Вони потребують більшої уваги, любові та людської допомоги, людського розуміння та тепла. Ми прагнемо допомогти цим дітям не лише фінансово, але й морально підтримати їх та їхніх батьків в нелегкий час. Хочемо достукатися до небайдужих людей та допомогти їм у сприйнятті та осмисленні цієї проблеми.

В день відкриття виставки для бажаючих буде проведено майстер-клас з малювання. Юна бандуристка розважатиме відвідувачів прекрасними музичними композиціями.

На заході будуть присутні Голова та Регіональний Секретар Справи Кольпінга України, а також члени молодіжного осередку організації, які розкажуть про діяльність організації.

peredplata