Таємниця Керченської стрілянини. “Фальшивий кадр”, – ветеран АТО помітив неймовірні деталі.

Викладач керченського коледжу про надзвичайну подію: Стрілець не міг бути один, постріли були з різних куточків будівлі.

По-перше: Студент керченського коледжу: “Вибухів було два. Стріляли з автоматів чергами. Стрілянина велася з різних місць. Одна людина не зміг би так швидко переміщатися”.
Причин не вірити словам хлопця я не бачу. Росія знову бреше, виправдовуючи терористів. Цікаво чому?

По-друге: Викладач керченського коледжу про надзвичайну подію: Стрілець не міг бути один, постріли були з різних куточків будівлі викладач політехнічного коледжу в окупованій Керчі передбачає, що стрілець не міг діяти самостійно. За його словами, “постріли були з різних куточків будівлі”.

Викладач політехнічного коледжу в окупованій Керчі заявив, що передбачуваний стрілок “не міг бути один”. Відео інтерв’ю оприлюднив російський телеканал РЕН ТВ, ім’я викладача не вказується. За його словами, на оприлюдненому знімку стріляв “без чорної пайти” (джемпера), а студенти повідомили, що вбивця був в чорному капюшоні. Чоловік додав, що “постріли були з різних куточків будівлі”. Сам він у момент НП “бігав під вікнами першого поверху” і шукав дітей, щоб ті “через вікна стрибали”. Викладач розповів, що студенти почали просто собою жертвувати – “відволікати стрілка, щоб інші втекли”.

Вранці 17 жовтня в політехнічному коледжі в Керчі спрацював вибуховий пристрій, начинений металевими предметами, і сталася стрілянина.

Пізніше, за даними ЗМІ, в коледжі знайшли ще одну бомбу, її знешкодили. За даними Слідчого комітету РФ, напад скоїв 18-річний студент коледжу Владислав Росляков. Слідство вважає, що він застрелився після атаки.

Спочатку в Следкоме РФ заявили, що кримінальну справу порушено за ознаками злочину, передбаченого ст. 205 Кримінального кодексу РФ (терористичний акт), але потім його перекваліфікували на ч. 2 ст. 105 (вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом). Розслідування веде і українська прокуратура, вона відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт, що спричинив загибель людей).

Вранці 18 жовтня на сайті “уряду Криму” опублікували список загиблих в Керчі. У ньому наведено дані про 19 жертви. 20-м загиблим став передбачуваний стрілок. ТАСС з посиланням на медичні служби повідомив, що число загиблих зросло до 21. У лікарнях залишаються понад 40 осіб, багато в важкому стані. За місяць до масового вбивства в коледжі Росляков забрав всі фотографії з сімейного альбому, розповіла “Комсомольській правді” його бабуся Таїсія. За її словами, онук був “добрим і чуйним”, завжди допомагав їй по господарству.

По-третє: Зі своїм коментарем з приводу керченської трагедії виступив в Facebook ветеран АТО і відомий блогер Олексій Петров. У середу, в день атаки на Керченський політехнічний коледж, в Мережі “спливло” посмертне фото стрілка, який влаштував цю бійню. Росляков на ньому лежить на боці в калюжі крові. Судячи з фото, він вистрілив собі в скроню.

За даними Петрова, все далеко не очевидно з фото стрілка. “У всій цій історії є один дуже незрозумілий, якщо не сказати …, фальшивий кадр, а саме, знімок мертвого хлопця, який нібито поодинці влаштував бійню і після застрелився з” помпи “12-го калібру … Підозрюваний у скоєнні злочину лежить на лівому боці, обійнявши рушницю. Під головою калюжа крові. Я зараз не буду просторікувати на тему лівша він був або правша? Якщо правша, то навіщо “чесати ліве вухо правою рукою”? І вистачило б йому довжини рук, щоб класично застрелитися, в скроню. Але якби він доклав ствол рушниці до голови і натиснув на спусковий гачок, то фото-снімок був би зовсім інший “, – запевнив ветеран АТО, що має реальний бойовий досвід.

Підписчики з ним погодилися. Вони звернули увагу на масу інших нестикувань в цій справі, зокрема, здивувалися неймовірною влучності хлопця, який навіть в армії не служив. Вразило їх і те, що непрацюючий молодик з бідної сім’ї зміг придбати дорогу зброю і сотні патронів .

 

peredplata