Валентин Наливайченко: Мій «План відновлення миру» як кисень потрібен Україні! Лідер Руху «Справедливість» в Чернівцях презентував свій план відновлення миру та деокупації українських територій

Валентин Наливайченко, лідер Руху «Справедливість» у Чернівцях презентував свій високофаховий план відновлення миру та деокупації тимчасово окупованих територій.

 

«План відновлення миру Валентина Наливайченка» є стратегічним документом для реалізації дієвого процесу відновлення миру і деокупації.

Базис плану складають три фундаментальні засади.

  • Перелік першочергових гуманітарних дій

Першочергові гуманітарні дії — це звільнення усіх політв’язнів та заручників, розшук зниклих безвісти, ідентифікація та повернення тіл усіх загиблих.

Звільнення політв’язнів і заручників є головною передумовою для того, щоб розпочати співпрацю з міжнародними партнерами.

  • Концепція міжнародної угоди з відновлення миру та деокупації

Міжнародна угода з ключовими міжнародними партнерами про деокупацію та гарантії безпеки і територіальної цілісності України. Угода має змусити агресора вивести свої війська і спецслужби з окупованих територій. Це допоможе якнайшвидше повернути до своїх домівок вимушених переселенців та розпочати відновлення повноцінного життя на звільнених територіях.

Зміст Угоди полягає у невідкладному припиненні вогню; повному і безумовному виконанні усіх першочергових гуманітарних дій; відновленню миру та деокупації частин Луганської та Донецької областей, АР Крим; створення Міжнародного фонду відновлення економіки, інфраструктури, соціального життя на усіх деокупованих територіях.

  • Національний план дій для відновлення миру, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій

Національний план дій для відновлення миру, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій – детальний план дій, від законодавчого забезпечення в Україні виконання міжнародної угоди до зміцнення обороноздатності країни, в тому числі через завантаження українських підприємств державними замовленнями..

 

“План відновлення миру Валентина Наливайченка” є конче необхідним інструментом для початку процесу виходу з кризи на Сході України, припинення військових дій та відновлення повноцінного соціально-економічного життя на деокупованих територіях. Без такого плану конкретних дій подолання кризи є практично неможливим, а конфлікт буде продовжуватися і жевріти десятками років. Без дієвого процесу виходу з кризи і відновлення миру на Сході України неможливими є економічний прогрес держави і зростання рівня життя українців у навіть віддаленій перспективі.

 

Обговорення плану відновлення миру відбувається вже кілька місяців поспіль, по всій країні, перш за все, із професійними військовими та ветеранами АТО, а також зі ЗМІ та представниками громадянського суспільства.

 

«Люди по всій країні підтримують план Валентина Наливайченка з відновлення миру. І мають одну спільну думку: його необхідно впроваджувати з перших днів у владі. Так зробимо! Не маємо часу на балачки!» — наголошує керівник Секретаріату Руху «Справедливість» Руслан Колєсніков.

 

peredplata