Коронавірус на Буковині. Його нема. Є лікарі – нема умов

Голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук із заступником Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексієм Соловйовим та Уповноваженою Президента України із питань волонтерської діяльності Наталією Пушкарьовою відвідали інфекційне відділення Чернівецької обласної клінічної лікарні.

Вони поспілкувалися із пацієнтами та лікарями, пообіцяли сприяти тому, аби у відділенні зробили ремонт та осучаснили обладнання.

Сергій Осачук, Олексій Соловйов і Наталія Пушкарьова побували також у військовому госпіталі, що на вулиці Героїв Майдану.

Тут повністю реконструюють інфекційне відділення. У разі надзвичайної ситуації із коронавірусом військові лікарі готові прийняти й цивільних пацієнтів, переобладнавши терапевтичне відділення для потреб лікарів-інфекціоністів.

Про це повідомила Чернівецька ОДА.

Згодом на брифінгу Олексій Соловйов підтвердив всі ті проблеми, на які лікар-інфекціоніст Ольга Кобевко вже кілька років підряд звертає увагу влади. Це й неготовність аптек Буковини до подібних ситуацій, жахливі умови інфікційного відділення та непрофесійність керівників від медицини в ОДА.

Брифінг стосовно поширення коронавірусу на Буковині за участі заступника Секретаря РНБО України Олексія Соловйова та голови Чернівецької ОДА Сергія Осачука

Posted by Чернівецька обласна державна адміністрація on Reede, 28. veebruar 2020

 

 

peredplata