Оперативники поліції миттєво розшукали чоловіка, причетного до угону автомобіля чернівчанина

На чужому легковику зловмисник поїхав додому. Однак, дорогою спричинив ДТП, покинув автівку і втік. За результатами першочергових оперативно-розшукових заходів співробітники Чернівецького відділу поліції встановили порушника та розшукали його. За скоєне чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі.
Відео за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=HMqLmDdb5eo
39-річний житель Чернівців повідомив до поліції, що вночі невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «Daewoo Lanos», припаркованим біля будинку за місцем проживання.
Для з’ясування обставин злочину та розшуку легковика за вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції. Правоохоронці вилучили записи відеокамер поблизу місця події та здійснили низку оперативних заходів для встановлення особи порушника і його місцезнаходження.
Поліцейські з’ясували, що зловмисник поїхав на чужому автомобілі у напрямку Новоселиці. Не впоравшись з керуванням, він допустив наїзд на огорожу приватного господарства у селі Припруття, покинув пошкоджений транспортний засіб і втік.
Оперативники Чернівецького відділу поліції розшукали правопорушника – 24-річного жителя Новоселицького району. Чоловік розповів правоохоронцям, що перебував у стані алкогольного сп’яніння і скористався тим, що власник залишив авто незамкненим і з ключами в салоні.
За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання оголошення зловмиснику про підозру у скоєнні вказаного злочину. проводиться досудове розслідування.
 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata