БОЄЦЬ АТО ДАВ ТИМОШЕНКО ДОБУ НА ВИБАЧЕННЯ

Партія Юлії Тимошенко “Батьківщина” без дозволу використала в агітації фото екс-добровольця батальйону “Азов”.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав учасник бойових дій Олексій Лисенко.

“Я кримчанин. Я приєднався до націоналістичного руху задовго до того, як почалася війна. Я боровся з режимом внутрішньої окупації ще тоді, коли Тимошенко на пару з Януковичем хотіла розділити країну на двох за допомогою “широкої коаліції”. У 2008 році після подій в Грузії і Криму я готувався до маршу нації, а не продався Путіну”, – повідомив Лисенко.

Він розповів, що після захоплення російськими військами його рідного міста, пішов добровольцем на фронт.

“Ми воювали за Націю і її майбутнє. І я не збираюся терпіти, щоб будь-які політичні пройдисвіти і мразі піарилися за рахунок наших імен. Тим більше такі люди, як Тимошенко”, – написав боєць.

Він наголосив, що “шеврон “Азова” для нього “сакральна річ, омита кров’ю моїх побратимів, які не повернулися з фронту”.

“Йому не місце поряд з гаслами проросійських партії “Батьківщина”, – підкреслив Лисенко.

Також боєць поставив лідерці “Батьківщини ультиматум: вибачитися і зафіксувати це на відео.

“Якщо протягом 24 годин Тимошенко не відреагує, ми прийдемо в ваш офіс і особисто запитаємо, за яким правом ви піаритеся за рахунок фронтовиків, які воювали в той час, коли ви самі сиділи (і продовжуєте сидіти) в тепленьких кабінетах столиці”, – написав Лисенко.

Зазначимо, що це не перший випадок, коли “Батьківщина” використовує фотографії на тему АТО, не повідомляючи про це осіб, зображених на світлинах. Так, раніше політична партія Юлії Тимошенко “Батьківщина” незаконно використала фотографію відомого українського шоу-мена Сергія Притули у своїй рекламі.

peredplata