Воєнний стан викликав істерику в РФ: Жириновський грозиться захопити Київ до вечора

кандальний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновськийнервово відреагував на оголошення Україною воєнного стану і традиційно вибухнув гучними погрозами на її адресу

Зокрема, він заявив, що це нібито наблизить остаточну перемогу країни-агресора і її тріумфальний візит до Києва. Своїми неадекватними мріями депутат нелегітимною Державної думи поділився на своїй Telegram-каналі.

“Воєнний стан і мобілізація в Україні – це фактично загроза Росії повноцінної війною. Якщо така війна трапиться, то буде дуже короткою. Уже до вечора наступного дня Київ буде взятий, а городяни зустрічатиме росіян з квітами. Почнуться арешти членів українського уряду”, – розмріявся Жириновський.

Як відомо, військовий стан в Україні вирішили ввести після нахабної агресії РФ в Азовському морі – коли росіяни захопили і обстріляли українські кораблі, поранивши при цьому українських моряків, яких потім взяли в полон.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада провела доленосне голосування по проекту закону про введення воєнного стану

Голосування по законопроекту пройшло в понеділок, 26 листопада. Раніше в цей же день відповідний законопроект вніс на розгляд парламенту президент України Петро Порошенко.

На сайті президента був опублікований текст документа.

«Ввести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 26 листопада 2018 року« Щодо надзвичайних заходів щодо забезпечення державного суверенітету і незалежності України і введення воєнного стану в Україні.

Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цього Указу, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Цей указ набирає чинності з дня його опублікування.

Голосування щодо прийняття даного законопроекту почалося о 21:30. За його підсумками Рада вирішила підтримати пропозицію президента.

«За» ухвалення законопроекту проголосували 276 депутатів.

азовское море, керченская протока россия

Нагадаємо, з’явився запис розмови перед нападом на Азові.

Як повідомляла Politeka, стало відомо, що буде з виборами президента після запровадження воєнного стану.

Також Politeka писала, що змінить введення воєнного стану в Україні.

peredplata