Сеничак і Насіров повернуться разом

Окружний адміністративний суд Києва 11 грудня  поновив на посаді екс-голову Державної фіскальної служби України Романа Насірова. А перед цим Вінницький окружний адміністративний суд поновив Михайла Сеничака на посаді голови ДФС Чернівецької області. Але Насіров його на посаду не затвердив. А потім сам потрапив у таку ж ситуацію, яку створив для Сеничака. З’ясувалося, що звільнення Насірова як і Сеничака було не законним, а політичним. Навіть той збиток на мільярди гривень Насіров завдав державі законно, і навіть тих 100 млн застави, які внесла за нього родина – теж законні. Хоча Роман Насіров досі не може пояснити, де заробляє такі законні гроші. Нахабству Насірова немає меж, він починає вимагати повернути йому 183 тисячі грн. за вимушений прогул, каже що буде далі працювати.

Тому газета «Час» нагадує, що він особисто незаконно звільнив голову ДФС Чернівецької області Михайла Сеничака. Сеничак за цей час виграв вже усі суди, які поновили його на посаді. Але сам Насіров не виконав жодного рішення суду, а тепер вимагає виконання щодо себе.

У зв’язку з цим «Час» вимагає з поновленням Романа Насірова на посаді голови ДФС України поновити на посаді голови ДФС Чернівецької області Михайла Сеничака. Інакше Насіров не має права керувати ДФС України ні морального, ні законного.

– Я завжди все робив по закону і тепер буду робити, – сказав Насіров.

Якщо не збрехав, то хай поновлює Михайла Сеничака на посаді, якщо збрехав – хай йде туди, де був майже 2 роки й прихопить з собою ковдру у клітинку.

peredplata