Жертвою стрілянини у Відні виявився мафіозі з Чорногорії

Під час стрілянини у п’ятницю у центрі Відня було вбито члена мафіозного клану з Чорногорії Владіміра Рогановіча, який раніше був засуджений за вбивство ватажка іншого конкуруючого клану.

Про це повідомляє австрійська газета Kurier, пише Укрінформ.

“Слід веде до двох найбільших кланів чорногорського міста Котор. Відповідно до багатьох медіа, жертвою став Владімір Рогановіч, член “клану Ковачіан”. 31-річний Рогановіч у 2009 році був засуджений за вбивство ватажка конкуруючої банди. П’ятьма роками пізніше він вийшов з в’язниці. У травні 2017 року він знову був засуджений у Белграді до 8 місяців в’язниці за підробку документів”, – йдеться у повідомленні.

Другий постраждалий, який отримав важкі поранення під час стрільби – 22 річний Стефан В. з чорногорського міста Нікшич.

Зазначається, що “клан Ковачіан” воює протягом останніх років з іншим кланом. У 2016 році в ході цієї війни лише протягом одного місяця було ліквідовано 8 осіб, 4 поранено.

Нагадаємо:

  • У другій половині дня у п’ятницю невідомі розстріляли двох чоловіків у центрі Відня. Один з чоловіків загинув, інший отримав серйозне поранення в голову. Поліція стверджує, що йдеться про вбивство, ціллю якого були конкретні особи, і виключає версію теракту. Нападника продовжують шукати.
  • Повідомлялося, що двоє чоловіків, які стали жертвами збройного нападу, говорили слов’янською мовою.

peredplata