Відкриття інклюзивно-ресурсного центру Герцаївської облради

Ось так і написали в ОДА – ГЕРЦАЇВСЬКА ОБЛРАДА. Добре, що не ПОВІТОВА.

28 грудня 2018 року за адресою: м. Герца, вул. Центральна 6А (територія ЦРЛ) за участю в.о. голови обласної державної адміністрації Михайла Павлюка відбудеться відкриття КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Герцаївської районної ради.
Початок об 11.00
Запрошуємо представників ЗМІ.
Довідково. У 2018 році на облаштування Центру виділено 200 тис. грн. із субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами, які спрямовані на придбання обладнання довгострокового користування для інклюзивно-ресурсного центру та на закупівлю меблів.
У Герцаївському районі проживає 7500 дітей віком від 2 до 18 років. Для ефективного навчання та виховання ІРЦ буде обслуговувати 65  дітей з особливими освітніми потребами.
З метою відкриття Центру та надання якісних освітніх послуг дітям з особливими освітніми потребами в липні-серпні 2018 року відділом освіти Герцаївської райдержадміністрації здійснено всі необхідні заходи, а саме: зареєстровано Центр в єдиному державному реєстрі фізичних та юридичних осіб, як юридичну особу; виготовлено печатку організації; розроблено фірмовий бланк, розроблено перспективний штатний розпис та кошторис діяльності центру на 2019 рік.
Проведено конкурс на заміщення вакансій фахівців Інклюзивно-ресурсного центру, за наслідками якого у Центрі відкрито 6 посад педагогічних працівників: директор ІРЦ, практичний психолог, вчитель-логопед, вчитель-реабілітолог, вчитель-дефектолог (вакансія), вчитель-логопед (вакансія).
З повагою
прес-служба Чернівецької ОДА

peredplata