Олег Тягнибок: \”Ми йдемо до Верховної Ради, аби перемогти\”

Олег Тягнибок: "Ми йдемо до Верховної Ради, аби перемогти"27 травня 2012 року голова Всеукраїнського об\’єднання \”Свобода\” Олег Тягнибок відвідав Чернівецьку область. Традиційно зустрічі з лідером українських націоналістів зібрали повні зали Палацу \”Юність Буковини\” у Чернівцях та районного палацу культури в Заставні.

За словами Олега Тягнибока, візит до Буковини є завершенням об\’їзду всіх областей. \”Нам важливо почути, що говорять люди. Свою діяльність ми вибудовуємо спираючись на поради та пропозиції українців\”, – підкреслив голова ВО \”Свобода\” на зустрічі в Заставні.

Очільник націоналістів наголосив, що дії режиму Януковича не знаходять підтримки в усіх регіонах держави. Своєю відверто антинародною та антиукраїнською політикою режим об\’єднав українців у прагненні зміни не лише владних облич, але й самої системи влади.

\”Нині Україна перебуває в стані економічної, духовної, інформаційної окупації. Все це відбувається не через спротив, а навпаки, за сприяння влади. Вони неначе кочівники, які мають три дні на розграбування країни: стратегічні підприємства розпродуються направо й наліво. Залишилося лише продати українську землю, тоді економічна окупація буде повною\”, – наголосив Олег Тягнибок. За його словами, така ж ситуація в інформаційній, культурній, освітній та духовній сферах.

Голова ВО \”Свобода\” акцентував увагу на тому, що найперше українці мають відновити національну гордість та гідність. У такому разі не матимуть місця скуповування голосів гречкою чи борошном, чергова передвиборча мовна істерія, зомбування українців іноземною антиукраїнською медійною продукцією тощо.

Окремо Олег Тягнибок зупинився на форматі участі Всеукраїнського об\’єднання \”Свобода\” у виборах до Верховної Ради. \”Соціологія говорить, що об\’єднання усіх опозиційних сил в одному партійному списку не матиме такого результату як похід двома опозиційними колонами – націоналістичною, яку представляє \”Свобода\”, та ліберальною й соціал-демократичною, представлену об\’єднанням \”За Батьківщину\”, – повідомив лідер \”Свободи\” під час зустрічі з чернівчанами.

\”Ми йдемо до Верховної Ради не для того, аби бути в опозиції. Ми мусимо спільно перемогти й сформувати більшість із опозиційних сил. Тільки так можна перемогти режим Януковича\”, – підкреслив Олег Тягнибок.

Прес-служба ЧОО ВО\’Свобода

peredplata