Парад дитячих візочків, що відбувся в Чернівцях 27 травня, зібрав рекордну кількість учасників

У неділю, 27 травня, в Центральному парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка пройшов вже традиційний парад дитячих візочків «Мамочки UA», приурочений до Міжнародного дня захисту дітей. Його організаторами є міська громадська організація «Громадський Актив Міста» спільно з ПП «Промо-студія» за сприяння Чернівецької міської ради.

Це свято позитиву та батьківської творчості пройшло в Чернівцях вже вчетверте і цього року зібрало рекордну кількість учасників. Аж 48 родини виявили бажання продемонструвати публіці свої креативні ідеї та творчі здібності у їх реалізації. Вони оформили дитячі візочки своїх малят та власні костюми у відповідності до обраної теми, відтак вчора на святі можна було зустріти і чарівних принцес, і добрих звірят, і клоунів, і лісовиків, і навіть Славка і Славека з логотипу ЄВРО-2012.

Перед початком власне параду усі учасники мали зареєструватися на майданчику біля стадіону «Буковина» і гідно презентувати власні витвори. Опісля настав час традиційної урочистої ходи учасників з візочками алеями парку Шевченка до майданчика біля фонтану, де й відбулася кульмінація свята – нагородження переможців. Транспортні засоби малюків відзначали у номінаціях «Природа», «Власний стиль», «Казковий стиль», «Техно», «Народний стиль», «Найкраща сімейна команда», «Приз глядацьких симпатій» та «Дитячий візок року». Найвищу нагороду отримала родина, що, йдучи в ногу з часом, оформила візочок своїх двійнят у стилі чемпіонату ЄВРО-2012, втім, без приємних подарунків від спонсорів свята не залишився жоден з учасників. А усі, хто того дня завітав до парку, отримали море позитивних емоцій та потужний творчий заряд на майбутнє.

Про це інформує сектор інформації та зв’язків з громадськістю ЧМР.

peredplata