На \”Фронті\” почалися бойові дії. Вночі обстріляний офіс партії \”Фронт Змін\” у Чернівцях ДОПОВНЕНО

На "Фронті" почалися бойові дії. Вночі  обстріляний офіс партії "Фронт Змін" у Чернівцях ДОПОВНЕНОУ ніч на неділю, 3 червня, в Чернівцях було скоєно напад на приміщення офісу Чернівецької обласної організації партії «Фронт Змін».

Близько другої години ночі спрацювала сигналізація, встановлена в офісі.

Працівники міліції та співробітники офісу, які прибули на місце події, виявили, що скло в офісі пробито кулею.

На щастя, в цей час в офісі нікого не було. Офіс «Фронту Змін» розташований на першому поверсі багатоповерхового будинку.

Зараз на місці події перебувають правоохоронці. Подробиці з’ясовуються.

Щодо обстрілу Чернівецького офісу партії лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк направляє депутатські звернення до генерального прокурора України, міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України. «Такі дії невідомих осіб підпадають під ознаки складів злочинів проти життя та здоров’я особи, крім того їх можна кваліфікувати як хуліганство, погрозу або насильство щодо державного чи громадського діяча за які Кримінальним кодексом України передбачено кримінальну відповідальність», – наголошено в документі.

Крім того, наголосив лідер «Фронту Змін», оскільки приміщення офісу розташоване в житловому будинку, збройний напад становив загрозу не тільки представникам партії «Фронт Змін», а й життю та здоров’ю мешканців будинку.

Арсеній Яценюк вимагає від генпрокурора, міністра МВС та голови СБУ взяти розслідування справи щодо обстрілу офісу Чернівецького «Фронту Змін» на особистий контроль, терміново провести перевірку викладених вище обставин збройного нападу, порушити кримінальну справу та притягнути винних осіб до відповідальності.

peredplata