Юлії Тимошенко не пощастило з довіреною особою на Буковині

У Чернівецькому виборчому окрузі № 201 кандидата на президента Юлію Володимирівну представляє Наталія Коцур. Вона колись працювала начальником управління сім’ї, молоді та спорту при Миколі Федоруку.

Уявляєте собі: Наталія Коцур на засіданні ОВК офіційно заявила і вимагала внести до протоколу, що вона представляє інтереси 8 технічних кандидатів. А саме: Соловйова, Габера, Новака, Носенка, Таруту, Кармазіна, Дерев’янка і Наливайченка. Всі питання пов’язанні з цими кандидатами буде вирішувати довірена особа Юлії Тимошенко Наталія Коцур. Злі язики ще додали до цього списку 2 кандидатів: Юрія Бойка та Володимира Зеленського.

Отож члени ДВК від названих кандидатів негайно вмагайте кошти за роботу від Наталії Коцур. Якщо Юлія Тимошенко не увійде до другого туру виборів – плакали ваші гроші. Якщо увійде, то також можуть заплакати.

Після такої великої ганьби та зливу компромату Наталію Коцур вранці, 19 березня помітили у напівживому стані у приймальні голови облради Івана Мунтяна.

peredplata

2 thoughts on “Юлії Тимошенко не пощастило з довіреною особою на Буковині

  1. Да! Намылит Юля Ване шею! Не светит, теперь, ему место Министра инфраструктуры. Ваня так распинался, поливая грязью воскресный приезд Омельяна. Уже “правил бал”, мысленно организовывал очередной “молитвенный завтрак” с приглашением “самого Трампа”. И вдруг, такой облом с подопечными по партии.

  2. Ми боремося з комунізацією країни, змінюємо назви вулиць. Довірена особа кандидата в президенти, Наталія Коцур колишній Перший Секретар Першотравневого Райкому Комсомолу міста Чернівці, партійна. З цим у Вас проблем не виникло?

Comments are closed.