Їхній Рябошапка звільнив буковинського Матіоса

Матіоса виключено зі списків особового складу Генпрокуратури та направлено у розпорядження Міністерства оборони для розв’язання питання про подальше проходження військової служби.

Руслан Рябошапка передав справу Матіоса до Міноборони для проходження військової служби екс-військовим прокурором / УНІАН

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав наказ про звільнення Анатолія Матіоса з посади головного військового прокурора. Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, керуючись законом про прокуратуру, положенням про проходження громадянами України військової служби у Збройних силах України, а також на підставі листа міністра оборони від 2 вересня Рябошапка підписав наказ про звільнення Матіоса з посади заступника генерального прокурора – головного військового прокурора.  Крім того, цим наказом його виключено зі списків особового складу Генеральної прокуратури України та направлено у розпорядження Міністерства оборони України для розв’язання питання щодо подальшого проходження військової служби.

Як повідомляв УНІАН, Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури заявило у Facebook, що Юрій Луценко перед своїм звільненням з посади генпрокурора 29 серпня позбавив слідчих цього управління повноважень розслідувати 20 справ та призначив Матіоса курувати роботу управління.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/10670031-ryaboshapka-zvilniv-matiosa-z-posadi-golovnogo-viyskovogo-prokurora-i-viklyuchiv-yogo-z-gpu.html

peredplata