Чоловік, який продавав буковинок у сексуальне рабство сяде на 5 років

Прокуратура Чернівецької області відстояла в  суді апеляційної інстанції вирок у кримінальному провадженні відносно 27-річного уродженця Прикарпаття, який займався торгівлею людьми. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.Під час судового розгляду встановлено, що впродовж 2017 року обвинувачений через соціальні мережі підшуковував молодих жінок, які перебували у вразливому стані, не мали роботи та постійного заробітку, та вербував їх до виїзду за кордон для надання сексуальних послуг на території Італійської Республіки .

Від протиправних дій зловмисника постраждало четверо дівчат віком від 20 до 24 років.

Вироком Першотравневого районного суду м. Чернівці від 27.12.2018 чоловіка визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 149 КК України та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

З вказаним рішенням сторона захисту не погодилась та оскаржувала його в апеляційному порядку, вимагаючи скасування вироку та закриття провадження у справі за відсутністю в діях обвинуваченого складу злочину.

Доводи прокурора під час апеляційного слухання вказаного провадження  були обґрунтованими та переконливими, в результаті чого апеляційний суд Чернівецької області відхилив скаргу сторони захисту та залишив без змін вирок суду першої інстанції.

 

 

 

 

                                 

peredplata