Конфлікт на території тубдиспансеру закінчився трагічно

12 червня 2012 року до Шевченківського райвідділу міліції надійшло повідомлення з лікарні швидкої медичної допомоги про те, що на лікування поступив 53-річний чоловік із струсом мозку та забоєм м’яких тканин голови.

Працівники міліції встановили, що на території міського туберкульозного диспансеру, що розташований на вулиці Максимовича, 6 міста Чернівці між 53-річним двірником диспансеру та 37-річним лікарем обласного туберкульозного диспансеру виник конфлікт. Причиною конфлікту стало те, що двірник вдарив його малолітню доньку. Під час суперечки лікар відштовхнув потерпілого від себе, внаслідок чого останній впав вдарившись головою в асфальтно-бетонне покриття доріжки. Згодом травмований чоловік був госпіталізований до лікарні, де 17 червня помер.

Згідно лікарського свідоцтва від 18 червня 2012 року чоловік помер внаслідок закритого перелому потиличної кістки з розвитком підоболонкових крововиливів та забоєм речовини головного мозку.

Як повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області відносно 37-річного лікаря порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України – Вбивство через необережність.
Наразі стосовно затриманого Шевченківським районним судом міста Чернівці обрано запобіжний захід у вигляді застави.
Триває слідство.

peredplata