У Чернівцях співмешканець наніс ножове поранення жінці

Потерпілу госпіталізовано до лікарні з проникаючим ножовим пораненням. Затриманого поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

24 травня приблизно о 23 годині на спецлінію «102» надійшло повідомлення про 27-річну чернівчанку з ножовим пораненням, яке вона отримала за місцем проживання.

За вказаною адресою одразу виїхали працівники Слідчого управління, УКР, ГУНП в Чернівецькій області, слідчо-оперативна група ГУНП та Шевченківського відділення поліції.

Правоохоронці встановили, що під час застілля між потерпілою та її 29-річним співмешканцем виник конфлікт, у процесі якого чоловік наніс їй проникаюче ножове поранення. Після скоєння злочину нападник утік у невідомому напрямку.

У ході проведення розшукових дій, оперативники Шевченківського відділення поліції спільно з ротою поліції особливого призначення затримали зловмисника.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, за що передбачено позбавлення волі на строк до восьми років.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

 

peredplata