Буковинець проміняв авто за 200 тисяч на 75 пачок цигарок

У пункті пропуску «Порубне», що на кордоні з ЄС, громадянин Румунії намагався спонукати прикордонника до протизаконних дій – інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Сьогодні, 23 липня, 26-річний іноземець так квапився покидаючи Україну, що запропонував прикордоннику 100 румунських лей хабаря. Чоловік за неправомірну вигоду сподівався пройти прикордонний контроль в пріоритетному порядку та позачергового виїхати за межі країни.

Факт надання неправомірних коштів, від яких інспектор прикордонної служби відмовився, задокументовано, а за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого статтею 369 КК України, до Національної поліції в Чернівецькій області направлено повідомлення. Тепер молодику доведеться пояснювати свої дії правоохоронцям.

Також, близько 10-ї ранку, в цьому ж пункті пропуску прикордонники та митники позбавили 46-річного буковинця мікроавтобуса марки «Volkswagen-Transporter», за 75 пачок сигарет. Автомобіль 2004 року випуску вилучили, як засіб переміщення контрабанди, адже під час поглибленого огляду транспортного засобу працівники пункту пропуску виявили схованки зі сигаретами. Загально сума вилученого становить 203 тисячі гривень.

 

 

peredplata