Різанина у Чернівцях

Минулих вихідних у спальному районі Чернівців (Гравітон) сталася «поножовщина». П’ятеро представників національних меншин України (східної національності) влаштували різанину. Це люди, які працюють, в основному, на Калинівському ринку, де продають шкіряні вироби. Там заправляють азербайджанці.

У суботу вдень хтось щось там не поділив, і кілька чоловіків вибігли на вулицю. Вони голосно кричали, бігали з оголеними торсами. Хтось схопив ножа, когось почав різати. І це біля майданчика, де гралися діти. Один з учасників хотів відібрати в іншого за ніж. І той відрубав йому три пальці. А потім штрикнув ножем у живіт. Чоловік сів під будинком і затиснув рану рукою. З-під руки з рани витікала кров. Діти кричали, дорослі викликали поліцію та «швидку».

Молодий чоловік лежав під балконом будинку № 263 по вул. Руській. У нього була проникаюча рана. Він стікав кров’ю.

«Швидка» забрала поранених до лікарні. Один з них, 21-річний чоловік, помер у реанімації. Інший у важкому стані. Ще двоє мають різного роду ушкодження.

Кажуть, що на цьому інцидент не був вичерпаний. До лікарні також навідувалися якісь люди. Вони були агресивні. Але поліції вдалося нейтралізувати агресію. І вже бійок не допустили.

Того, хто вбив молодого хлопця, взяли під варту. Поліція відкрила кілька кримінальних справ. Триває розслідування.

Люди кажуть, що у районі «Гравітону»  останніми роками викуповують квартири представники східних країн. Не всі вони мають громадянство України. Часто зчиняють гамір, чим створюють дискомфорт іншим мешканцям.

 

peredplata